Kontakt

 

Preko spodnjega spletnega obrazca nam lahko sporočite vaše vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

 

Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje

 

Abctour d.o.o.

Turistična agencija

PE Celovška cesta 69, 1000 Ljubljana

Tel.: + 386 1 431 43 14 

GSM: + 386 40 334 363

E-mail: info@abctour.si

pogled na parlament
večerni London
praznični London
pogled na parlament
večerni London
praznični London

London za raziskovalce - ulice, mostovi, palače

Pravo velemesto in angleška prestolnica s številnimi znamenitostmi: Big Ben, Sv. Pavel, trg Trafalgar, palača Buckingham, opatija Westminster, četrt Soho ...
Datum odhoda
Datum prihoda
Cena od:
599,00 €
ODDAJ INFORMATIVNO PRIJAVO

LONDON za raziskovalce - ulice, mostovi, palače


LONDON - 4-dnevno potovanje z letalom

 

Vabimo vas na nepozabno potovanje v središče angleške prestolnice, kjer zgodovina sreča sodobnost na vsakem koraku. "London za raziskovalce: ulice, mostovi, palače" - v tem duhu vas London, mesto, ki nikoli ne spi, vabi, da ga odkrijete s svojo živahnostjo in raznolikostjo.

Predstavljajte si sprehod skozi ulice, obdane s stoletno zgodovino, od mogočnega Londonskega gradu, kjer se prepletajo zgodbe kraljev in kraljic, do znamenitega trga Trafalgar, ki ohranja spomin na britansko pomorsko moč - pravi "London za raziskovalce: ulice, mostovi, palače". Obiščite palačo Buckingham in si predstavljajte življenje v kraljevskih sobanah, medtem ko vas opatija Westminster popelje skozi stoletja britanske monarhije.

London za raziskovalce: ulice, mostovi, palače, se nadaljuje v živahni četrti Soho, ki s svojimi barvitimi ulicami, restavracijami in trgovinami predstavlja srce londonskega utripa. Vsak kotiček Londona pripoveduje svojo zgodbo, in prav v tem je njegova čarobnost.

To je vaša priložnost, da doživite London za raziskovalce: ulice, mostovi, palače v vsej njegovi veličini, od kraljevskih palač do skritih uličnih kavarn. London vas pričakuje, da odkrijete njegove skrivnosti in se zaljubite v njegovo večno lepoto.

 

Pridružite se nam na tem razburljivem popotovanju London za raziskovalce: ulice, mostovi, palače,  kjer vsak korak odstira novo poglavje v knjigi nepozabnih doživetij.
 

 

ODHOD: 20. februar 2024 | 4 dni | letalo | šifra: LON009

 

ZAGOTOVLJENO! Samo še nekaj mest!
Hotel v centru mesta!

 

CENA: 599 EUR pri najmanj 40 potnikih

            655 EUR pri najmanj 30 potnikih

 

ODHOD: 28. februar 2024 | 4 dni | letalo | šifra: LON450

CENA:   599 EUR pri najmanj 40 potnikih

               655 EUR pri najmanj 30 potnikih

 

Cena vključuje:

 • letalski polet z nizkocenovno družbo na relaciji Zagreb-London-Zagreb,
 • vse letališke takse,
 • 1 večji kos ročne prtljage do 10 kg (v dimenzijah 55 x 40 x 20 cm) + 1 kos manjše ročne prtljage (dimenzij 40 x 20 x 25 cm),
 • 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v sobah 1/2 TWC,
 • transfer iz letališča do hotela in nazaj (vključen krožni avtobusni ogled mesta prvi dan),
 • vozovnice za metro za drugi in tretji dan v Londonu,
 • slovensko vodenje in organizacijo.
   

Možna doplačila

v agenciji (ob prijavi):

 • za sobo 1/1 v hotelu = 180 EUR/osebo, 
 • za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) = 40 EUR/osebo (otroci do 16. leta = 30 EUR), 
 • za dodaten kos prtljage za oddajo do 20 kg = cca 85 EUR/osebo (cena se spreminja),
 • za organiziran transfer iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja oz. Ljubljane do letališča Zagreb in nazaj = 55 EUR/osebo.

vodniku na potovanju:

 • za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 15-20 GBP,
 • za vozovnice za metro za prvi dan popoldan in/ali zadnji dan dopoldan = 10 GBP/osebo/dan,
 • za vstopnine v različne muzeje oz. atrakcije po dogovoru.

 

Ogled Londona bo potekal vodeno z našim vodnikom. Vključeni so vsi zunanji ogledi po programu, notranji obisk muzeja Victoria & Albert in Britanskega muzeja, kjer ni vstopnine. Za organiziran obisk Muzeja voščenih lutk se je potrebno odločiti že ob prijavi na potovanje. Izlet v London lahko  izkoristite tudi za nakupe oz. oglede v lastni režiji.

 

Možen popust:

 • za otroka do 15 let na dod. ležišču  (z dvema odraslima) = 15 % (proti potrditvi)

 

NASTANITEV 20. februarja:

bo v hotelu IBIS BUDGET LONDON WHITECHAPEL**+, prenovljen hotel na odlični lokaciji v centru Londona, na meji med 1 in 2 zono, 400 m do prve metro postaje in 1,5 km do londonskega gradu (Tower of London).

 

Zelo pomembno:

 • vstop v Veliko Britanijo je od 1. oktobra 2021 možen le z veljavnim potnim listom (ob prijavi je potrebno oddati kopijo).

 

Pridržujemo si pravico do prerazporeditve ogledov po dnevih.

 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji agencije in letalskega prevoznika!

 

 

London za raziskovalce - ulice, mostovi, palače

4-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM

Večno atraktivno velemesto in angleška prestolnica s številnimi znamenitostmi: Londonski grad, trg Trafalgar, palača Buckingham, opatija Westminster, četrt Soho ...

ODHOD: 20. februar 2024 | 4 dni | letalo | šifra: LON009

 

1. dan: 

Zbor potnikov na letališču v Zagrebu predvidoma ob 05.00 zjutraj (po želji organiziran transfer iz Slovenije). Polet z nizkocenovno družbo Ryanair ob 07.00 in pristanek na letališču Stansted ob 08.30 po lokalnem času. Po opravljenih formalnostih organiziran prevoz z avtobusom v LONDON in takojšen avtobusni panoramski krožni ogled mesta: trdnjava Tower, Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, Hyde park … Nastanitev v hotelu turistične kategorije. Prosto popoldne za prve nakupe ali oglede. Po želji možen organiziran odhod v mestno jedro in nazaj z našim vodnikom (prevoz z metrojem). Nočitev v hotelu.
 

2. dan: 

Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.
 

3. dan:

Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji).  Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.
 

4. dan: 

Zajtrk in prosto dopoldne v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji (oz. s pomočjo našega vodnika), možnost nakupov, ipd. Organiziran popoldanski transfer na letališče. Polet nizkocenovne družbe Ryanair iz letališča Stansted predvidoma ob 16.45 ter pristanek na letališču v Zagrebu ob 20.00 po lokalnem času. Po želji še transfer nazaj do Ljubljane, Celja in Maribora.

 

CENA: 599 EUR pri najmanj 40 potnikih

            655 EUR pri najmanj 30 potnikih

 

 

ODHOD: 28. februar 2024 | 4 dni | letalo | šifra: LON450

1. dan:

Zbor potnikov je na letališču v Zagrebu predvidoma ob 05.00 zjutraj. Po želji je možen organiziran transfer iz Slovenije. Polet z nizkocenovno družbo Ryanair je ob 07.00, pristanek na letališču Stansted pa ob 08.30 po lokalnem času. Po opravljenih formalnostih sledi organiziran prevoz z avtobusom v London. Na programu je takojšen avtobusni panoramski krožni ogled mesta, ki vključuje trdnjavo Tower, Tower Bridge, katedralo sv. Pavla, trg Trafalgar, parlament, Hyde park in druge znamenitosti. Nastanitev v hotelu turistične kategorije. Popoldne je prosti čas za prve nakupe ali oglede. Po želji je možen organiziran obisk mestnega jedra in nazaj (prevoz z metrojem). Nočitev v hotelu.

 

2. dan:

Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu so organizirani z uporabo metroja. Program vključuje sprehod od trga Piccadilly do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Če bo mogoče, je na programu ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo. Vožnja v Knightsbridge in obisk veleblagovnice Harrods, sledi obisk muzeja Victoria in Albert. Popoldan je po želji možen obisk muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s. Večer je namenjen obisku živahnega predela mesta, skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

 

3. dan:

Zajtrk. Nadaljevanje ogledov z metrojem. Na programu je sprehod po znani ulici Oxford Street, ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge (notranji ogled po želji). Z vlakom obisk Greenwicha, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark. Možna je tudi vožnja z ladjico po Temzi. Nočitev.

 

4. dan:

Zajtrk in prosto dopoldne v Londonu za individualne oglede ali obisk muzejev, možnost nakupov in druge aktivnosti. Organiziran je popoldanski transfer na letališče. Polet z nizkocenovno družbo Ryanair iz letališča Stansted je predvidoma ob 15.10, pristanek na letališču v Zagrebu pa ob 18.25 po lokalnem času. Po želji je organiziran transfer nazaj do Ljubljane, Celja in Maribora.

 

CENA:   599 EUR pri najmanj 40 potnikih

               655 EUR pri najmanj 30 potnikih

Prevoz
letalo, avtobus, lokalni prevoz v Londonu

Dodatna ponudba!

  Potovanje v London, let iz Zagreba, 4 dni
  Potovanje London. Ogled znamenitosti v Londonu: Tower Bridge, katedrala sv. Pavla, trg Piccadily, muzej voščenih lutk Madame Tussaud’s ...
  Cena od:
  625,00 €
  London v 4 dneh, raziskovanje, kultura in zgodovina
  Odkrijte London v 4 dneh: od Kensingtonske palače do Harrodsa in Covent Gardna. Idealno za ljubitelje zgodovine, kulture in raziskovanja.
  Cena od:
  639,00 €
  Čarobne Benetke med karnevalom z izkušenim fotografom
  Čarobne Benetke, karneval, pust, elegantna promenada, beneške maske, ulična umetnost, tradicionalne beneške sladice, skrivnostne ulice, mostički, kanali.
  Cena od:
  69,00 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?