Brez dodatnih stroškov prijave za vse prijave preko internetne strani!

O nas

 

Začetki avtobusnih prevozov v naši družini segajo v leto 1953. Takrat je moj oče in vzornik začel prevažati potnike. Leta 1982 sem se mu pridružil tudi jaz, nekaj časa sva to delo opravljala v istem podjetju. Po mnogih letih sem se odločil, da svoje znanje uporabim v svojem podjetju in zato smo leta 2006 ustanovili podjetje Abctour d.o.o.. Začeli smo z prevozi oseb, in najemom vozil. 2007 smo kupili prvi novi MB Tourismo, ki je prišel na naš trg. Leta 2008 smo odprli turistično agencijo. V podjetju so zaposleni visoko kvalificirani kadri na področju organizacije, naše voznike in turistične delavce pa odlikujejo profesionalnost, dolgoletne iskušnje in posluh za potnike.


Avtobusni prevozi, avtobusni izleti, avtobusna potovanja

Danes nudimo avtobusne prevoze, avtobusna potovanja in avtobusne izlete doma in po vsej Evropi z modernimi turističnimi avtobusi in minibusi, naši vozniki pa imajo bogate izkušnje in posluh za potnike.

Po postopku, ki ga določa zakon o cestnem prometu in pravilnik o pogojih za pridobitev licenc za prevoze v cestnem prometu, imamo pridobljeno licenco št. GE004951/04523/001 za:
- mednarodni prosti prevoz oseb
- prosti cestni prevoz oseb v notranjem prometu
- prevozi oseb za lastne potrebe

Vsa vozila ustrezajo vsem zathevam in predpisom po slovenskih in evropskih standardih. Z nami so vsi potniki dodatno nezgodno zavarovani.

V podjetju imamo turistično agencijo, ki pripravlja in organizira različna avtobusne prevoze, avtobusna potovanja in avtobusne izlete . Pri pripravi programov skrbimo predvsem za visok nivo storitev in varnost naših potnikov. Vsi naši produkti so pripravljeni na osnovi naših lastnih izkušenj in preverjenih poslovnih partnerjev. Potovanja in izleti so brez nočnih voženj, kar bistveno poveča varnost naših potnikov.
Po postopku, ki ga določa zakon o turističnih agencijah imamo pridobljeni licenci:

- za opravljanje dejavnosti organiziranja turističnih aranžmajev št. 912
- za opravljanje dejavnosti prodaje turističnih aranžmajev št. 913
Avtobusni prevozi, avtobusni izleti, avtobusna potovanja

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?